Αναζήτηση
Filters
Close

Γνωρίστε το σύγχρονο Μάνατζμεντ

Δραστηριοποιείστε στον χώρο των επιχειρήσεων;

Αναπτύξτε και διευρύνετε τις γνώσεις σας στο Μάνατζμεντ αξιοποιώντας τον ολοκληρωμένο οδηγό μελέτης που δημιούργησαν για εσάς οι επιστημονικοί συνεργάτες του εκδοτικού οίκου Rosili. Αρχικά, θα γνωρίσετε τις βασικές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και τις εταιρικές λειτουργίες. Στη συνέχεια, θα ασχοληθείτε με τη διαχείριση του ανθρώπινου παράγοντα στο εργασιακό περιβάλλον. Έπειτα, θα εξειδικευτείτε στη λειτουργία των Logisticsκαι τέλος, θα γνωρίσετε την επιχειρηματικότητα, τις πτυχές και τις τάσεις της.

Ανακαλύψτε βήμα βήμα τον συναρπαστικό κόσμο του Μάνατζμεντ!

1ο ΒΗΜΑ: ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ 

Μια πρωτότυπη προσέγγιση του Μάνατζμεντ γραμμένη από Έλληνες επιστήμονες και επιχειρηματίες και πλούσια σε παραδείγματα από την ελληνική πραγματικότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρουσιάζει με περιεκτικό και κατανοητό τρόπο όλες τις λειτουργίες του Μάνατζμεντ και τις δραστηριότητες των διοικητικών στελεχών στη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναλύει τις βασικές εταιρικές λειτουργίες, όπως λειτουργα μάρκετινγκ, πωλήσεων, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, παραγωγής, διοίκησης ανθρωπίνων πόρων. 

 

 

 

 

 

 

 

2ο ΒΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ 

Ολοκληρωμένη προσέγγιση της διοίκησης του ανθρωπίνου δυναμικού των επιχειρήσεων και οργανισμών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ολοκληρωμένη και περιεκτική θεώρηση της έννοιας και του περιεχομένου της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού στη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναλύει την ανθρώπινη συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και αποτελεί πολύτιμο σύμβουλο για όσους διοικούν ή θέλουν να διοικήσουν ανθρώπους αποτελεσματικά.

 

 

 

 

 

 

 

3ο ΒΗΜΑ: ΕΝΤΡΥΦΗΣΤΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ 

dioikisi anthropinwn porwn

Μία συνοπτική, εφαρμοσμένη και σύγχρονη εισαγωγή στην έννοια των Logistics και στο μάνατζμεντ της αλυσίδας εφοδιασμού.

 

 

 

 

 

 

 

4ο ΒΗΜΑ: ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 

epixeirimatikotita kai mikres epixeiriseisΠλήρης παρουσίαση της επιχειρηματικότητας και της μικρής επιχείρησης, των εννοιών, των αποδεικτικών στοιχείων, της πολιτικής και της πρακτικής.

 

 

 

 

 

 

 

top