Αναζήτηση
Filters
Close

Αποκτήστε γνώσεις Οικονομικών

Ασχολείστε ή ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε με τα Οικονομικά;;

Αναπτύξτε και διευρύνετε τις γνώσεις σας στις Οικονομικές Επιστήμες αξιοποιώντας τον ολοκληρωμένο οδηγό μελέτης που δημιούργησαν για εσάς οι επιστημονικοί συνεργάτες του εκδοτικού οίκου Rosili. Αρχικά, θα γνωρίσετε τον τρόπο λειτουργίας τόσο της επιχείρησης όσο και της οικονομίας, δηλαδή τη μικροοικονομία και τη μακροοικονομία. Στη συνέχεια, θα ενημερωθείτε για τις οικονομικές σχέσεις σε διεθνές επίπεδο και έπειτα, θα εξειδικευτείτε στον τομέα των οικονομικών κρίσεων που ταλανίζουν τόσο όλο τον κόσμο όσο και την Ελλάδα συγκεκριμένα.

Ανακαλύψτε βήμα βήμα τον συναρπαστικό κόσμο των Οικονομικών!

1ο ΒΗΜΑ: ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 

mikrooikonomiki Ένα πλήρες και σύγχρονο ανάγνωσμα που παρουσιάζει ενδελεχώς όλη τη γνώση στο αντικείμενο της μικροοικονομικής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εισαγωγή στην Οικονομική

Μια ιδιαίτερα περιεκτική και ολοκληρωμένη παρουσίαση της οικονομικής επιστήμης, πλούσια σε παραδείγματα, ορισμούς, διαγράμματα, πίνακες και φωτογραφικό υλικό, ερωτήσεις και προβλήματα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

2ο ΒΗΜΑ: ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 

sygxroni makrooikonomikiΑνάλυση των βασικών εννοιών της μακροοικονομικής με απλό και κατανοητό τρόπο, κάνοντας χρήση διαγραμμάτων, απλής άλγεβρας και εφαρμογών από την ελληνική οικονομία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

askiseis makrooikonomikisΤο συμπλήρωμα του βιβλίου της Σύγχρονης Μακροοικονομικής πλούσιο σε ερωτήσεις και ασκήσεις που συμβάλλουν στην πλήρη εμπέδωση των εννοιών.

 

 

 

 

 

 

 

3ο ΒΗΜΑ: ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ 

diethneis oikonomikes sxeseis

Παρέχει χρήσιμα εργαλεία και μεθόδους για τη διερεύνηση των Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και του Διεθνούς Εμπορίου.

 

 

 

 

 

 

 

4ο ΒΗΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ 

diethneis oikonomikes kriseis

Συστηματική διαπραγμάτευση των διεθνών οικονομικών κρίσεων, των γενεσιουργών αιτιών, των επιπτώσεων, των διαύλων μετάδοσης και των πολιτικών διαχείρισης.

 

 

 

 

 

 

 

top