Αναζήτηση
Filters
Close

Μάνατζμεντ

Δραστηριοποιείστε στον τομέα του Μάνατζμεντ και θέλετε να γνωρίσετε τις βασικές αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και τις εταιρικές λειτουργίες;

Διαθέτετε γνώσεις Μάνατζμεντ και επιθυμείτε να εξειδικευτείτε σε συγκεκριμένους τομείς, π.χ. Logistics;

Ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε την Επιχειρηματικότητα, όλες τις πτυχές και τις τάσεις της;

Η κατηγορία περιλαμβάνει βιβλία, τα οποία αφορούν όλες τις πτυχές του Μάνατζμεντ στη σύγχρονη επιχείρηση. Τα Διοικητικά βιβλία άπτονται θεμάτων, όπως η Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, η Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και η Οργανωσιακή Συμπεριφορά, η Επιχειρηματικότητα και η Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, τα Logistics. Όλα τα βιβλία είναι πλούσια σε παραδείγματα, case studies, ερωτήσεις και ασκήσεις προκειμένου να συνδέσουν τη θεωρία με την πράξη και να συμβάλλουν στην πλήρη εμπέδωση των θεμάτων.

Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Αποτελεσματική Διαχείριση Χρόνου

Μάθετε να δουλεύετε εξυπνότερα, γίνετε πιο αποδοτικοί και κερδίστε χρόνο για να αφιερώσετε στις αγαπημένες σας ασχολίες.
€17,77
€15,99

Οργάνωση και Διοίκηση 5η Έκδοση

Διαχρονικό best Seller και απαραίτητο βοήθημα για τους σημερινούς και αυριανούς Έλληνες μάνατζερ.
€46,56
€41,90

Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά (2η Έκδοση)

Αναλύει την ανθρώπινη συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό στη διοίκηση ανθρώπων.
€65,00
€58,50

Στρατηγικό Μάνατζμεντ

Το Στρατηγικό Μάνατζμεντ είναι ένα σύγχρονο και πρακτικό βιβλίο στρατηγικής των επιχειρήσεων, το οποίο καλύπτει πλήρως τα ζητήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι μάνατζερ στον παγκοσμιοποιημένο και γεμάτο προκλήσεις 21ο αιώνα.
€47,55
€42,80

Μάνατζμεντ Ασφάλειας και Υγείας των εργαζομένων

Έχει σαν στόχο την ενημέρωση εργοδοτών, εργαζομένων και επαγγελματιών του κλάδου της υγείας και ασφάλειας για τους κανονισμούς που διέπουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων στο πλαισιο της ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων.
€44,39
€39,95

Επιχειρηματικότητα και Μικρές Επιχειρήσεις

Προσφέρει μία σαφή και κατανοητή εισαγωγή στο αντικείμενο της Επιχειρηματικότητας, συνδέοντας την ακαδημαϊκή θεωρία με την καθημερινή πραγματικότητα των επιχειρήσεων.
€59,89
€53,90

Άσκηση Ηγεσίας

Απλός, κατανοητός και αποτελεσματικός οδηγός ηγεσίας που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις ικανότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να γίνετε ένας εξαιρετικός ηγέτης. 
€18,26
€14,61

Κάνε Πράξη την Αλλαγή

Πρακτικός οδηγός για τη σωστή διαχείριση και εφαρμογή της αλλαγής στην επιχείρηση. Αναλύει το πλάνο αλλαγής από την αρχή έως το τέλος.
€18,26
€14,61

top