Αναζήτηση
Filters
Close

Ασφάλεια συναλλαγών

Ασφάλεια: Το πρώτο και βασικό μέλημα της επιχείρησης μας για το e-shop www.Rosili.gr


Οποιαδήποτε συναλλαγή γίνεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, η οποία περιέχει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (όπως στοιχεία πιστωτικών καρτών) γίνεται μέσω της υπηρεσίας AlphaBank e-Commerce της Τράπεζας ALPHA BANK και διέπεται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης TLS1.1 (SSL) 128-bit. (Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας, μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού). Κατά την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας τα στοιχεία σας δεν αποθηκεύονται πουθενά. Χρησιμοποιούνται μόνο από το τραπεζικό σύστημα κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης.


Σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του ηλεκτρονικού καταστήματος ακολουθήσαμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες κατασκευής αφαιρώντας αυτές που απαιτούν πολύπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης ή διαμόρφωσης του Η/Υ σας. Επομένως, έξτρα λογισμικά όπως javaplug-in ή active-x plugin δεν απαιτούνται για την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τίποτα «καινούριο».


Ένα απαραίτητο στοιχείο που μας βοήθησε να επιτύχουμε ολοκληρωμένη ασφάλεια ήταν η χρήση ενημερωμένων firewall στα συστήματα μας όπως και η αυτοματοποίηση της παραγγελιοληψίας μειώνοντας την πιθανότητα καταστροφής ή απώλειας δεδομένων. Με την μέθοδο αυτή υπάρχει μέγιστη ασφάλεια κατά την μεταφορά των στοιχείων σας από τον Η/Υ σας, και κατά την διάρκεια υλοποίησης των παραγγελιών ,μέχρι να φτάσουν στα χεριά σας.

Κατάλογος εκδόσεων Rosili

Κατάλογος εκδόσεων Rosili

Βιβλιοπωλείο Rosili

Βιβλιοπωλείο Rosili

top