Αναζήτηση
Filters
Close

Τρεις νέες εκδόσεις: Μικρά βιβλία - Μεγάλες ιδέες

Ο εκδοτικός οίκος Rosili παρουσιάζει τρία νέα βιβλία που θα βοηθήσουν τον αναγνώστη  να ανακαλύψει νέους τρόπους σκέψης και επίλυσης προβλημάτων. Πρόκειται για μικρά βιβλία που παρουσιάζουν μεγάλες ιδέες.

 


 

8 συνήθειες για να γίνετε πιο παραγωγικοί

 

 Έχετε την τάση να χρονοτριβείτε; Αισθάνεστε αγχωμένοι; Έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας; Διαχειρίζεστε αντικρουόμενες προτεραιότητες και παράλληλες απαιτήσεις; Αλλάξτε 8 συνήθειες και γίνετε πιο παραγωγικός!

 

Το βιβλίο «Παραγωγικές συνήθειες: απλοί τρόποι για να γίνετε πιο παραγωγικοί» παρουσιάζει οκτώ συνήθειες οι οποίες μετατρέπουν την αναβλητικότητα σε παραγωγικότητα και το βάσανο του υπερβολικού φόρτου εργασίας στη χαρά της επίτευξης.

 
Το μυστικό της κάθε συνήθειας εξηγείται με έξυπνο τρόπο – το βιβλίο είναι γεμάτο με εύστοχες συμβουλές και ενδιαφέρουσες εικόνες.

Διαβάζοντας το βιβλίο όχι μόνο θα γίνετε πιο παραγωγικός αλλά θα δημιουργήσετε μια καλύτερη σχέση με τις πληροφορίες. Το βιβλίο μπορεί να μεταμορφώσει τον τρόπο που εργάζεστε και να βελτιώσει τη ζωή σας.
 

  

Μάθετε να σκέφτεστε πιο έξυπνα και δημιουργικά

 
 
Στον κόσμο των επιχειρήσεων, για να είναι κανείς επιτυχημένος πρέπει όχι μόνο να διαθέτει τα κατάλληλα προσόντα αλλά να είναι έξυπνος και δημιουργικός.


«Το βιβλίο της έξυπνης σκέψης: 60 φαεινές ιδέες επιχειρηματικής ευφυΐας» σας προσφέρει 60 αποστάγματα σοφίας που θα σας βοηθήσουν να σκέφτεστε πιο έξυπνα και δημιουργικά ώστε να ξεχωρίσετε στην εργασία και στην καριέρα σας.

Χρησιμοποιείστε αυτές τις συναρπαστικές ιδέες για προσωπική κινητοποίηση ή για να ενθαρρύνετε τους συναδέλφους σας.

Εμπνευστείτε και εμπνεύστε με λίγη Έξυπνη Σκέψη στα ζητήματα: εξέλιξη, επικοινωνία, καινοτομία, δημιουργικότητα, σχέσεις και σκέψη.
 
 
 
  

Γεννήστε λαμπρές ιδέες και πραγματοποιήστε τες!

 
Είναι δύσκολο να επινοεί κάποιος ιδέες μόνος του και είναι ακόμα δυσκολότερο όταν καλείται να το πράξει στα πλαίσια μιας σύσκεψης ανταλλαγής ιδεών.


«Το βιβλίο των ιδεών: 50 τρόποι για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στη  γέννηση ιδεών» σας προσφέρει τα βασικά εργαλεία και σας προτείνει τις κατάλληλες ενέργειες για να αντιμετωπίζετε περίπλοκα ζητήματα, να χρησιμοποιείτε εμπνευσμένες τεχνικές για να γεννάτε έξυπνες ιδέες, καθώς και να υλοποιείτε αυτές τις ιδέες.

Το βιβλίο διακρίνεται σε πέντε μέρη:
1. Προετοιμασία για τη γέννηση ιδεών
2. Γέννηση αρχικών ιδεών
3. Ανάπτυξη και κατανόηση ιδεών
4. Αξιολόγηση των ιδεών
5. Υλοποίηση των ιδεών

Κάθε ιδέα παρουσιάζεται σε μία ενότητα, επεξηγείται με απλό τρόπο και συνοδεύεται από μια σύντομη άσκηση, η οποία σας βοηθάει να εφαρμόσετε την ιδέα στη δική σας περίπτωση.
 
 


 Αξιοποιήστε την προσφορά!

 

 
Αγοράστε το πακέτο βιβλίων εδώ.
top