Αναζήτηση
Filters
Close
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2016' 'Σεπτέμβριος'

Η σημασία των σωστών ερωτήσεων στην πώληση

Δεν μπορείς να πουλήσεις σωστά χωρίς να συλλέξεις πληροφορίες και είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν πληροφορίες χωρίς ερωτήσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με μια μελέτη από το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης για Πωλήσεις, οι πωλητές συνήθως δαπανούν πολύ χρόνο για να πλασάρουν το προϊόν και όχι αρκετό χρόνο για να θέσουν τις σωστές ερωτήσεις. Εάν το έκαναν, θα μπορούσαν να ανακαλύψουν τις πραγματικές ανησυχίες και τα διάφορα ερωτήματα που τριβελίζουν τον πιθανό πελάτη/αγοραστή, καθώς επίσης και να βρουν εκείνα τα κουμπιά που χρειάζεται να πιέσεις για να πείσεις κάποιον να αγοράσει. Ποια είναι, λοιπόν, τα οφέλη των σωστών ερωτήσεων; Ποιες είναι οι βασικές αρχές που θα σε καθοδηγήσουν να θέσεις τις σωστές ερωτήσεις;

Νέα έκδοση "Προχωρημένη Χρηματοοικονομική Λογιστική"

Ο εκδοτικός οίκος Rosili παρουσιάζει τη νέα κυκλοφορία με τίτλο "Προχωρημένη Χρηματοοικονομική Λογιστικήτων συγγραφέων Δ. Βασιλείου, Ν. Ηρειώτη και Δ. Μπάλιου. Σκοπός του βιβλίου είναι να παρουσιάσει και να αναλύσει λιγότερο θεωρητικά αλλά κυρίως πρακτικά θέματα χρηματοοικονομικής λογιστικής σε προχωρημένο επίπεδο. 

Εγγραφή στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter των εκδόσεων Rosili και απολαύστε μοναδικά προνόμια!

Νέα έκδοση "Άσκηση Ηγεσίας"

Ο εκδοτικός οίκος Rosili παρουσιάζει τη νέα κυκλοφορία "Άσκηση Ηγεσίας", έναν δοκιμασμένο οδηγό ηγεσίας, ιδιαίτερα απλό, κατανοητό και αποτελεσματικό που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε γρήγορα τις ικανότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να γίνετε ένας εξαιρετικός ηγέτης και ένας αποτελεσματικός διευθυντής.  

 
top