Αναζήτηση
Filters
Close

Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές

Φέτος χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στους συνεργάτες, στους πελάτες σας, ένα ξεχωριστό και με μεγάλη συμβολική αξία δώρο. Χαρίστε ένα βιβλίο! 

Σας προτείνουμε τα παρακάτω βιβλία που είναι κατάλληλα για δώρα: 

  Τα βιβλία γρίφων για πιο καθαρή, κοφτερή και παραγωγική σκέψη.

Σειρά βιβλίων γρίφων «Τρόπος Σκέψης»

Στόχος της σειράς είναι να αποκτήσετε πιο καθαρή, κοφτερή και παραγωγική σκέψη. Κάθε βιβλίο περιέχει 50 γρίφους που αναπτύσσουν και ενισχύουν έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης: Αντικειμενική, Αριθμητική, Γρήγορη, Δημιουργική, Ευρηματική, Λογική, Οπτική, Τακτική Σκέψη.

 

  Τα βιβλία αυτοβελτίωσης για να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να χτίσετε την προσωπική σας ταυτότητα αλλά και να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής ζωής.

Χτίσε το όνομά σου: αξιοποίησε το ταλέντο σου και ξεχώρισε

Ένας χρήσιμος και πρακτικός οδηγός για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας – ποιος είστε, τι κάνετε καλύτερα, ποιο είναι το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα, ώστε να χτίσετε την επαγγελματική ταυτότητα που θα μεταμορφώσει και θα απογειώσει την καριέρα σας.

Ζωή με αποτέλεσμα: εξισορρόπηση εργασιακής και προσωπικής ζωής

Σύμφωνα με το Forbes, πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα βιβλία προσωπικής φιλοσοφίας του 21ου αιώνα. Προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσετε της προκλήσεις της ζωής και στέκεται πολύτιμος σύμμαχος στην αναζήτηση της ευτυχίας στη σταδιοδρομία και στις σχέσεις.

 

  Τα εγχειρίδια μάνατζμεντ και μάρκετινγκ για να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε και να βελτιώσετε μια επιχείρηση.

Η Επιχειρησιακή Στρατηγική σε μία μόνο σελίδα

Στηρίζεται στη μεθοδολογία OGSM, από το αρχικό γράμμα των λέξεων Objective (=αντικειμενικός σκοπός), Goals (=στόχοι), Strategies (=στρατηγικές), Measures (=δείκτες μέτρησης). Η μέθοδος αυτή συγκεντρώνει σε μία μόνο σελίδα το επιχειρησιακό σχέδιό σας, έτσι ώστε η στρατηγική σας να είναι σαφής, εστιασμένη, εύκολα εφαρμόσιμη και να την μοιράζεστε εύκολα με άλλους.

Το Μάρκετινγκ της επιχείρησής σας!

Πρακτικό εγχειρίδιο, πλούσιο σε παραδείγματα και ασκήσεις, γραμμένο σε απλή γλώσσα και χωρίς περιττή θεωρία, σας βοηθά να κατανοήσετε τις βασικές αρχές Μάρκετινγκ και να δημιουργήσετε το πλάνο μάρκετινγκ της επιχείρησής σας εύκολα, γρήγορα και σωστά.

Επανάσταση στο επιχειρείν: 100 κανόνες που πρέπει να παραβείτε

Βασισμένο σε πραγματικά παραδείγματα και καταστάσεις, προσφέρει εκατό πολύτιμες συμβουλές και προκαλεί το συμβατικό επιχειρείν. Είναι ένα βιβλίο οδηγός, μέσω του οποίου θα μπορέσετε να εντοπίσετε ευκαιρίες, να αποφύγετε παγίδες και να χαράξετε το δικό σας δρόμο για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης αλλά και ενός ολοκληρωμένου ατόμου.

Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ στο ελληνικό επιχειρείν

Παρουσιάζει με οργανωμένο και κατανοητό τρόπο όλες τις λειτουργίες του Μάνατζμεντ και τις δραστηριότητες των διοικητικών στελεχών στη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση. Αποτελεί πολύτιμο οδηγό για την έναρξη, οργάνωση και διοίκησης μια νέας επιχείρησης, καθώς και στην οργάνωση και διοίκηση μιας ήδη υπάρχουσας επιχείρησης.

Η Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο ελληνικό επιχειρείν

Αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της έννοιας και του περιεχομένου της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού στη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση. Το βιβλίο είναι απαραίτητο για κάθε στέλεχος επιχείρησης και οργανισμού, ανεξάρτητα εάν εργάζεται σε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση ή εάν εργάζεται στη διεύθυνση ανθρωπίνου δυναμικού, μάρκετινγκ, παραγωγής, οικονομικών.

Η Λιανική Πώληση στο ελληνικό επιχειρείν

Συνιστά μια συστηματική διαπραγμάτευση της σημασίας, του ρόλου και των τρόπων ανάπτυξης της λιανικής πώλησης από τη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση. Αποτελεί χρήσιμο και πρακτικό οδηγό τόσο για τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης όσο και για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δραστηριότητά τους σε αυτές.

 

Εάν ενδιαφέρεστε για επιχειρησιακά δώρα, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας εδώ, να καλέσετε στο 210 6615050 ή να αποστείλετε email στο orders@rosili.gr.

Καλές γιορτές! :)

top