Αναζήτηση
Filters
Close

Νέα έκδοση "Οι 50 καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες μέσα στην κρίση"

Chillbox, Green Cola, Zylo, Quizdom, Deliveras

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους στην Ελλάδα της κρίσης;

Ας ξετυλίξουμε τις ιστορίες τους με την ελπίδα ότι θα σας εμπνεύσουν και θα σας δώσουν δύναμη να κυνηγήσετε το επαγγελματικό σας όνειρο!

Ο εκδοτικός οίκος Rosili  παρουσιάζει τη νέα κυκλοφορία με τίτλο «Οι 50 Καλύτερες Επιχειρηματικές Ιδέες μέσα στην Κρίση» του συγγραφέα Ιωάννη Πρωτοπαπαδάκη. 

Το βιβλίο είναι η χειροπιαστή απόδειξη ότι η κρίση γεννά ευκαιρίες. Ο συγγραφέας παρουσιάζει τις 50 επιχειρηματικές ιδέες που αναπτύχθηκαν και ευδοκίμησαν μέσα στην κρίση. Πρόκειται για start up επιχειρήσεις που παρά τις δύσκολες οικονομικές  συνθήκες πήραν το ρίσκο και με όπλα τους το όραμα, τους στόχους, τη στρατηγική και το άρτια καταρτισμένο πλάνο ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους, καινοτόμησαν και πέτυχαν.

Μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται οι startups:
  Chillbox
  Mikel
  Νήσος
  Green Cola
  Zylo
  Sun of a beach
  Quizdom
  Incrediblue
  Deliveras
  Taxibeat


Το βιβλίο συνιστά ένα πρωτοποριακό εγχειρίδιο επιχειρηματικότητας το οποίο, αναλύοντας την ιστορία και το μυστικό της επιτυχίας των 50 επιχειρήσεων, θα σας υπενθυμίσει πως υπάρχει ακόμα ελπίδα και θα σας εμπνεύσει για να χαράξετε τη δική σας επιτυχημένη πορεία στο επιχειρείν. Μάλιστα, στον επίλογο του βιβλίου ο συγγραφέας αναφέρει τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για την ίδρυση μιας νεοφυούς επιχείρησης.

 Η επαγγελματική επιτυχία προκύπτει όχι κάνοντας ό,τι κάνουν οι άλλοι καλά, αλλά κάνοντας κάτι που οι άλλοι είτε δεν μπορούν να κάνουν καθόλου ή δεν μπορούν να κάνουν καλά.  
[Τζον Κέι – διακεκριμένος Βρετανός οικονομολόγος]
 
Διαβάστε περισσότερα για το βιβλίο εδώ
top