Αναζήτηση
Filters
Close

Καλοκαιρινές βιβλιοπροτάσεις

Αυτό το καλοκαίρι σας προτείνουμε να πάρετε μαζί σας βιβλία για να εξασκήσετε το μυαλό σας, να διώξετε το άγχος και να φροντίσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή! 

Σας προτείνουμε: 

Σειρά βιβλίων γρίφων «Τρόπος Σκέψης»

Στόχος της σειράς είναι να αποκτήσετε πιο καθαρή, κοφτερή και παραγωγική σκέψη. Κάθε βιβλίο περιέχει 50 γρίφους που αναπτύσσουν και ενισχύουν έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης: Αντικειμενική, Αριθμητική, Γρήγορη, Δημιουργική, Ευρηματική, Λογική, Οπτική, Τακτική Σκέψη.

 

Καθαρό Μυαλό Mindfulness: πάνω από 100 γρήγορες ασκήσεις για πιο ήρεμη ζωή

Σας μαθαίνει να έχετε καθαρό μυαλό, ώστε να αισθάνεστε πιο ήρεμοι και αισιόδοξοι, να έχετε λιγότερο άγχος και να απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή. Με αυτόν τον οδηγό, πάντοτε στην τσέπη ή στην τσάντα σας, θα μπορέσετε να κάνετε την καθαρή σκέψη συνήθεια, ώστε να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη ζωή στην καθημερινότητα, στην εργασία, στο σώμα και στο πνεύμα, στις σχέσεις, στη διατροφή.

 

Ζωή με αποτέλεσμα: εξισορρόπηση εργασιακής και προσωπικής ζωής

Σύμφωνα με το Forbes, πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα βιβλία προσωπικής φιλοσοφίας του 21ου αιώνα. Προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσετε της προκλήσεις της ζωής και στέκεται πολύτιμος σύμμαχος στην αναζήτηση της ευτυχίας στη σταδιοδρομία και στις σχέσεις.

 

Χτίσε το όνομά σου: αξιοποίησε το ταλέντο σου και ξεχώρισε

Ένας χρήσιμος και πρακτικός οδηγός για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας – ποιος είστε, τι κάνετε καλύτερα, ποιο είναι το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα, ώστε να χτίσετε την επαγγελματική ταυτότητα που θα μεταμορφώσει και θα απογειώσει την καριέρα σας.

 

Καλές διακοπές! :)

top