Αναζήτηση
Filters
Close

Σειρές βιβλίων

Ο εκδοτικός οίκος Rosili αντιλαμβανόμενος την ανάγκη εξειδίκευσης των αναγνωστών σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες, προχώρησε στη δημιουργία σειρών βιβλίων, κάθε μία από τις οποίες αφιερώνεται σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο και τις αντίστοιχες πτυχές του. Ο αναγνώστης, έτσι, μπορεί να αναπτύξει και να διευρύνει τις γνώσεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα που τον ενδιαφέρει. Οι σειρές βιβλίων Rosili είναι: Σειρά Μάρκετινγκ, Σειρά Επιχειρείν, Σειρά LifeSuccess.

 

marketing Series

Εάν εργάζεστε ή έχετε πάθος με το Μάρκετινγκ, τότε η σειρά Μάρκετινγκ θα σας προσφέρει όλες τις γνώσεις τόσο σχετικά με τις αρχές και τις στρατηγικές Μάρκετινγκ όσο και σχετικά με ειδικά θέματα Μάρκετινγκ, όπως Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ, Βιομηχανικό Μάρκετινγκ, Μάρκετινγκ Υπηρεσιών.

 

management Series

Εάν σας ενδιαφέρει ο τομέας της επιχειρηματικότητας, η σειρά Επιχειρείν του εκδοτικού οίκου Rosili είναι κατάλληλη για εσάς και σας προσφέρει όλα τα βιβλία σχετικά με τη δημιουργία, την ανάπτυξη και τη λειτουργία της σύγχρονης επιχείρησης.

 

 

 

Success Series

Εάν αναζητάτε τρόπους για να βελτιώσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, η σειρά LifeSuccess σας προσφέρει δύο βιβλία-οδηγούς για την αναζήτηση της προσωπικής κι επαγγελματικής επιτυχίας στη σύγχρονη εποχή των συνεχών αλλαγών και της ανασφάλειας.

top