Αναζήτηση
Filters
Close

Αυλωνίτης Γεώργιος

Ο Δρ. Γεώργιος Αυλωνίτης είναι Καθηγητής και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), Διευθυντής του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ (The Athens Laboratory for Research in Marketing - A.LA.R.M.) και Διευθυντής Σπουδών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Μάρκετινγκ & Επικοινωνία” του ιδίου Τμήματος. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (European Marketing Academy - EMAC) για τη διετία 2008-2010 και Πρόεδρος του Global Sales Science Institute (GSSI) για την περίοδο 2010-2012, ενώ ήταν Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ – EMAC την περίοδο 1990-1993.
Έχει παρουσιάσει μια σειρά εργασιών στις Η.Π.Α., τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη και έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 180 άρθρα σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων και στα πιο αξιόλογα επιστημονικά περιοδικά Μάρκετινγκ στον κόσμο, που περιλαμβάνουν το Journal of Marketing, το Journal of the Academy of Marketing Science, το International Journal of Research in Marketing, το Journal of Product Innovation Management κ.ά., και έχει τιμηθεί κατά καιρούς με το βραβείο καλύτερης δημοσιευμένης εργασίας. Έχει εκπονήσει ένα μεγάλο αριθμό ερευνητικών μελετών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα και έχει διατελέσει σύμβουλος και εκπαιδευτής σε θέματα Στρατηγικής Μάρκετινγκ και Οργάνωσης Πωλήσεων σε περισσότερες από 80 επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αυλωνίτης Γεώργιος : δες τα βιβλία!

Στρατηγικό Βιομηχανικό Μάρκετινγκ

Σύγχρονη και ολοκληρωμένη μελέτη του Βιομηχανικού Μάρκετινγκ που συμβάλλει στην προσπάθεια μελέτης, έρευνας και διάδοσης του Βιομηχανικού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα.
€61,89
€55,70

Σύγχρονες Στρατηγικές Μάρκετινγκ για Διεθνείς Αγορές

Αναλύει σε βάθος τις πλέον αποτελεσματικές στρατηγικές και τακτικές Μάρκετινγκ για τη διείσδυση της επιχείρησης σε διεθνείς αγορές.
€57,50
€51,75

Αποτελεσματική Διαφήμιση

Εισάγει στο χώρο της διαφήμισης και παρέχει τα εργαλεία για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης επικοινωνιακής καμπάνιας.
€87,33
€78,60

top