Αναζήτηση
Filters
Close

5ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

Το «Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας» ανοίγει ξανά τις πόρτες του! Από την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου έως την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2016, η καρδιά του τουρισμού θα πάλλεται στην Καλαμάτα και στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Elite City Resort.

Το «Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας» αποτελεί ένα 3ήμερο σεμινάριο που στόχο έχει να προσφέρει στους επαγγελματίες κι εργαζομένους στον χώρο του Τουρισμού και του Επισιτισμού, αλλά και στους σπουδαστές σχολών τουριστικής κατεύθυνσης, διαρκή επιμόρφωση κι ενημέρωση, προκειμένου να αποκτήσουν επικαιροποιημένες γνώσεις και να παρακολουθούν με συνέπεια και επαγγελματισμό τις νέες εξελίξεις σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον. Το «Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας» είναι μια 100% εθελοντική μη κερδοσκοπική δράση.

Το «5ο Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας» τελεί υπό την εκπαιδευτική εποπτεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιο Κύπρου και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους!

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. 

Μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα βιβλία Rosili στο περίπτερο του βιβλιοπωλείου Βιβλιόπολις στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου.

top