Αναζήτηση
Filters
Close

Woods Caspian

Αν ισχύει αυτό που λέμε, ότι μαθαίνει κανείς περισσότερα απ’ την αποτυχία παρά απ’ την επιτυχία, τότε ο Caspian Woods είναι πραγματικός καθηγητής στον τομέα του.

Ξεκίνησε τον εκδοτικό του οίκο μόνο με μαθητικές και φοιτητικές επετηρίδες και αποφάσισε να τον πουλήσει ένα χρόνο πριν το facebook αποδείξει ότι είναι δυνατόν από το ίδιο τμήμα της αγοράς να βγάλει κανείς εκατομμύρια. Η επόμενη επιχειρηματική δραστηριότητά του ήταν ένα περιοδικό για το ηλεκτρονικό εμπόριο, προωθώντας το επί μία εβδομάδα στη βιτρίνα ενός καταστήματος, μόλις έξι μήνες πριν σκάσει η φούσκα των διαδικτυακών επιχειρήσεων. Στη συνέχεια εστίασε την επιχειρηματική προσοχή του στον τομέα του χρηματοοικονομικού μάρκετινγκ, συνεργαζόμενος με την Bank of Scotland και την RBS. Ε, καταλαβαίνετε τι απέγινε...

Ευτυχώς, η επιχείρησή του, «Editions Financial», πάει ακόμη πάρα πολύ καλά παρέχοντας συμβουλές σε μερικές από τις πιο μεγάλες εταιρείες του κόσμου στο να καταρτίσουν στρατηγικές μάρκετινγκ. Ο Caspian Woods έχει κερδίσει πολλά βραβεία επιχειρηματικότητας, συμπεριλαμβανομένων των Young Scot of the Year, Young Achievers of Britain at Buckingham Palace, Shell Livewire, Ernst and Young Trailblazers. Παράλληλα έγραψε μια σειρά βιβλία για επιχειρήσεις, και διετέλεσε Πρεσβευτής του Ιδρύματος υποστήριξης νέων Prince’s Trust, και φαίνεται ότι το ίδρυμα κατάφερε να επιζήσει παρά τις συμβουλές του. 

Woods Caspian : δες τα βιβλία!

Επανάσταση στο Επιχειρείν

Προκαλεί το συμβατικό επιχειρείν και προσφέρει εκατό συμβουλές για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας και ενός ολοκληρωμένου ατόμου.
€16,96
€15,26

top