Αναζήτηση
Filters
Close

Winston Nick

Ο Nick Winston διαθέτει μια εμπειρία 20 και πλέον ετών ως ηγέτης, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια είναι σύμβουλος με ειδίκευση στην εκπαίδευση διευθυντών και ηγετών. Στις προηγούμενες θέσεις εργασίας του, ως Διευθυντής Επιχείρησης μιας εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και πρόσληψης προσωπικού και ως Διευθυντής Εκπαίδευσης για μια εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, ο Nick ηγήθηκε ομάδων έργου, με προσωπικό 300 και πλέον ατόμων και λειτούργησε ως Επικεφαλής Διοργανωτής για ορισμένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά έργα Αλλαγής και Μετασχηματισμού.

Ο Nick πρόσφατα έγινε ανεξάρτητος σύμβουλος και εκπαιδευτής ηγετών και κάνει μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία των Επιχειρήσεων.

Εκτός από τη συμβουλευτική και την εκπαίδευση, ο Nick παραδίδει διαδραστικά σεμινάρια ηγεσίας στους ακόλουθους τομείς: Αρχιτεκτονική Επιλογής, Θεωρία Λήψης Αποφάσεων, Επίλυση Προβλημάτων και Αντίληψη Κινδύνου.

Winston Nick : δες τα βιβλία!

Άσκηση Ηγεσίας

Απλός, κατανοητός και αποτελεσματικός οδηγός ηγεσίας που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις ικανότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να γίνετε ένας εξαιρετικός ηγέτης. 
€18,26
€14,61

top