Αναζήτηση
Filters
Close

Βιβλιοπροτάσεις για δώρα

Φέτος χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στους συνεργάτες, στους πελάτες σας, ένα ξεχωριστό και με μεγάλη συμβολική αξία δώρο. 
Χαρίστε ένα βιβλίο!

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα:

 τα βιβλία γρίφων για πιο καθαρή, κοφτερή και παραγωγική σκέψη,

 τα βιβλία αυτοβελτίωσης για να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να χτίσετε την προσωπική σας ταυτότητα αλλά και να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής ζωής, καθώς και

 τα εγχειρίδια μάνατζμεντ και μάρκετινγκ για να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε και να βελτιώσετε μια επιχείρηση. 

Εάν ενδιαφέρεστε για επιχειρησιακά δώρα, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας εδώ.

Ταξινόμηση ανά

Αναπτύξτε ταχύτητα

Βασισμένο στο επιχειρησιακό μοντέλο των 9 γραναζιών και πλούσιο σε ασκήσεις, συμβουλές και ιδέες, σας βοηθά να αξιολογήσετε τις δυνατότητες που κρύβει ένα νέο ή ένα υφιστάμενο επιχειρησιακό εγχείρημα.
€19,89
€17,90

Επανάσταση στο Επιχειρείν

Προκαλεί το συμβατικό επιχειρείν και προσφέρει εκατό συμβουλές για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας και ενός ολοκληρωμένου ατόμου.
€16,00
€14,40

Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ στο Ελληνικό Επιχειρείν

Παρουσιάζει με περιεκτικό και κατανοητό τρόπο όλες τις λειτουργίες του Μάνατζμεντ και τις δραστηριότητες των διοικητικών στελεχών στη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση.
€18,77
€16,89

Κάνε Πράξη την Αλλαγή

Πρακτικός οδηγός για τη σωστή διαχείριση και εφαρμογή της αλλαγής στην επιχείρηση. Αναλύει το πλάνο αλλαγής από την αρχή έως το τέλος.
€17,23
€15,51

Επιτυχημένη Πώληση

Πρακτικό εγχειρίδιο πώλησης, πλούσιο σε συμβουλές, τεχνικές, καθημερινές ιστορίες και ασκήσεις και βασισμένο στις βέλτιστες πρακτικές, εγγυημένες για να βελτιώσετε τα νούμερά σας.
€18,72
€16,85

Η Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Ελληνικό Επιχειρείν

Ολοκληρωμένη και περιεκτική θεώρηση της έννοιας και του περιεχομένου της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού στη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση.
€17,77
€15,99

Η Λιανική πώληση στο Ελληνικό Επιχειρείν

Συστηματική διαπραγμάτευση της σημασίας, του ρόλου και των τρόπων ανάπτυξης της λιανικής πώλησης στο σύγχρονο ελληνικό επιχειρείν.
€18,85
€16,96

top