Αναζήτηση
Filters
Close

Τζωρτζάκης Κώστας

τζωρτζάκης κώσταςΟ Κωνσταντίνος Τζωρτζάκης είναι ομότιμος Καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πειραιά/νυν Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και τ. Λέκτορας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟ & ΕΕ). Εργάστηκε ως ερευνητής στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) και ως project manager στο Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας (ΕΛΚΕΠΑ). 

Ο Κώστας Τζωρτζάκης ήταν υπεύθυνος για την υλοποίηση του έργου "Πρόγραμμα για την Επιτόπιο Έρευνα των προβλημάτων Οργάνωσης και Διοίκησης των Αγροτικών Εππιχειρήσεων της Ελλάδας", που αναπτύχθηκε από το ΕΛΚΕΠΑ και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Διαθέτει πολύπλευρη εμπειρία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς ως διοικητικό στέλεχος, όπως στα Κλωστήρια Αττικής Α.Ε., στην πλεκτοβιομηχανία ARTE-LANA, στο Γενικό Νοσοκομείο-Μαιευτήριο "Έλενα Βενιζέλου", στην Εθνική Τράπεζα κ.α.

Έχει εκπονήσει οικονομοτεχνικές μελέτες σκοπιμότητας για την ίδρυση νέων μονάδων, που έχουν δανειοδοτηθεί και ιδρυθεί, όπως:

  1. Αρχική μονάδα Αλλαντοβιομηχανίας ΒΙ.Κ.Η. (Βιομηχανία Κρέατος Ηπείρου) Α.Ε.
  2. Ξενοδοχείο Εμμ. Καδιανάκη-Πιτσίδια (Μάταλα), Ηρακλείου Κρήτης
  3. Πλεκτοβιομηχανία CRETA-LANA Α.Ε.
  4. Ξενοδοχείο Μαρίας Αρχοντάκη και Ελένης Πελεκανάκη-Σταλίδα, Ηρακλείου Κρήτης

Έχει διεξάγει έρευνα για λογαριασμό του Business Unit, του ΚΕΠΕ, με τίτλο "Developing a Marketing Strategy for Quality (V.Q.P.R.D.) Greek Wines".

Επίσης, έχει εκπονήσει μελέτες για τη διευρεύνηση των προβλημάτων οργάνωσης και μάρκετινγκ για επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως:

  1. "ΜΙΝΟΣ" Εξαγωγική Εταιρεία Κρήτης Α.Ε.
  2. Αρκάδι Α.Ε.
  3. Κέντρο Ελληνικού Ενδύματος - Πρόγραμμα PETRA

Εκτός των άλλων, ο Κ. Τζωρτζάκης έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια ως ομιλητής. Υπήρξε συντονιστής και εισηγητής σεμιναρίων σε ΕΕΔΕ, ΕΒΕΑ, ΕΒΕΠ, Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε., ELCO-Bagivn;hw A.E., ITAS RESORTS (Kontokali Bay Hotel), Goldair A.E. κ.α.

Έχει δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά πλήθος άρθρων σχετικά με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Μάρκετινγκ, ενω έχει συγγράψει και επιμεληθεί βιβλία επιχειρηματικού περιεχομένου. Είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ της Ε.Ε.Δ.Ε.

Παράλληλα, προσφέρει κοινωνικό έργο και συμμετέχει ενεργά σε Διοικητικά Συμβούλια πολλών πολιτιστικών και εκπαιδευτικών συλλόγων.

Τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι η αισιοδοξία και η αέναη δίψα για μάθηση. Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν υπάρχει καλύτερος δάσκαλος από τον ακόρεστο μαθητή.

 

Τζωρτζάκης Κώστας : δες τα βιβλία!

Διοίκηση ανθρωπίνων πόρων - eHRM

Ολοκληρωμένη προσέγγιση της διοίκησης του ανθρωπίνου δυναμικού των επιχειρήσεων και οργανισμών.
€51,00
€45,90

Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Αναλύει σε βάθος όλες τις επιμέρους λειτουργίες του Τουριστικού Μάνατζμεντ
€54,44
€49,00

Μάρκετινγκ Περιλαμβάνει και Digital Μάρκετινγκ

Mια σύγχρονη πρόταση για το μάρκετινγκ, που συνδέει τη θεωρία με την πράξη
€92,22
€83,00

Οργάνωση και Διοίκηση 5η Έκδοση

Διαχρονικό best Seller και απαραίτητο βοήθημα για τους σημερινούς και αυριανούς Έλληνες μάνατζερ.
€46,56
€41,90

Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ στο Ελληνικό Επιχειρείν

Παρουσιάζει με περιεκτικό και κατανοητό τρόπο όλες τις λειτουργίες του Μάνατζμεντ και τις δραστηριότητες των διοικητικών στελεχών στη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση.
€19,90
€17,91

Αρχές Μάρκετινγκ

Σύγχρονη και κατανοητή προσέγγιση της επιστήμης του Μάρκετινγκ, βασισμένη στην ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα.
€31,00
€24,80

Η Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Ελληνικό Επιχειρείν

Ολοκληρωμένη και περιεκτική θεώρηση της έννοιας και του περιεχομένου της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού στη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση.
€17,77
€15,99

Η Λιανική πώληση στο Ελληνικό Επιχειρείν

Συστηματική διαπραγμάτευση της σημασίας, του ρόλου και των τρόπων ανάπτυξης της λιανικής πώλησης στο σύγχρονο ελληνικό επιχειρείν.
€18,85
€16,96

Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ

Ολοκληρωμένη ανάλυση των αρχών και στρατηγικών Μάρκετινγκ, του ελέγχου των αποτελεσμάτων Μάρκετινγκ και των ειδικών θεμάτων Μάρκετινγκ.
€40,50
€32,40

Μάρκετινγκ Χονδρικού και Λιανικού Εμπορίου

Πραγματεύεται με συστηματικό τρόπο το Μάρκετινγκ των επιχειρήσεων χονδρικού και λιανικού εμπορίου, συνδυάζοντας την επιστημονική γνώση και την πείρα.
€24,10
€18,08

top