Αναζήτηση
Filters
Close

Τσιρίκας Αθανάσιος

Tsirikas Athanasios photoΟ Δρ. Αθανάσιος Τσιρίκας είναι ακαδημαϊκός ερευνητής, ανήκει στο διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, είναι επίσης καθηγητής Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων (Human Resoures Development & Talent Management) στο ESCE-International Business School (Ecole Superrieure du Commerce Exterieur (ESCE) στο Παρίσι, ενώ έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, και επισκέπτης καθηγητής στο Paris School of Business (Παρίσι), αλλά και καθηγητής σε πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων και Ιδρυμάτων (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων - ΕΕΔΕ, ΕΒΕΠΕ ΣΕΒ κ.α.).

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών στης Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσαλονίκης, κάτοχος Μάστερ στην Τεχνολογία Προημένων Υλικών (MSc), Μάστερ στη Διοίκηση Συστημάτων Παραγωγής (MSc) και Διδακτορικού Διπλώματος στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά, τη Στρατηγική Διοίκηση Γνώσης και την Ανάπτυξη Ανθρωπίνων Πόρων από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (PhD). Έχει δημοσιεύσει δεκάδες εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια με κριτές, ενώ έχει συγγράψει σημαντικό αριθμό άρθρων και working papers πάνω στη διαχείριση και ανάπτυξη της οργανωσιακής γνώσης, την ανάπτυξη των ανθρωπίνων πόρων και το στρατηγικό μάνατζμεντ.

Ο Αθανάσιος Τσιρίκας έχει 14 χρόνια ακαδημαϊκής διδακτικής και ερευνητικής εμπειρίας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, 18 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως υψηλόβαθμο στέλεχος οργανισμών και εταιριών, μεταξύ των οποίοων 5 χρόνια ως senior μάνατζερ στην πολυεθνική επιχείρηση Bombardier Transportation στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Κατά την επαγγελματική του πορεία έχει προσεγγίσει την επιστημονική περιοχή της ανάπτυξης και διαχείρισης έργων από τη θεωρητική και πρατκική πλευρά της.

Περισσότερες πληροφορίες για τον συγγραφέα μπορεί κάποιος να αναζητήσει στην ιστοσελίδα www.tsirikas.com

Τσιρίκας Αθανάσιος : δες τα βιβλία!

Οργάνωση και Διοίκηση Έργων-2η-έκδοση

Ένα εργαλείο για επιτυχημενα αποτελέσματα στη διοίκηση οποιασδήποτε μορφής έργου.
€34,99
€31,49

top