Αναζήτηση
Filters
Close

Συκιανάκης Νικόλαος

Ο Νίκος Συκιανάκης σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) λαμβάνοντας Πτυχίο (1991) και Μεταπτυχιακό τίτλο Master in Business Administration (1993) με ειδίκευση στη Λογιστική. Έλαβε διδακτορικό δίπλωμα στη Λογιστική & Χρηματοοικονομική το 2002, από το University of Manchester, της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι εκλεγμένος πρωτοβάθμιος Καθηγητής στο ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ (ΤΕΙ Πειραιά). Είναι Associate Faculty Member του University of Kentucky, MBA Program. Επίσης έχει διδάξει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ από το 2003 είναι μέλος Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Εργάστηκε στην εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών – Λογιστών Price Waterhouse. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ. Μελέτες και ερευνητικές εργασίες του έχουν δημοσιεύσει σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά ή έχουν παρουσιασθεί σε διεθνή συνέδρια. Έχει συγγράψει σε συνεργασία βιβλίο με τίτλο «Ανάλυση και Διερεύνηση Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων».

Συκιανάκης Νικόλαος : δες τα βιβλία!

Ενοποιημένες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις

Προσφέρει μια βαθμιαία προσέγγιση για την κατανόηση και προετοιμασία Ενοποιημένων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.
€41,00
€36,90

Εφαρμοσμένη Λογιστική και Χρηματοοικονομική Ανάλυση

Σκοπός του βιβλίου είναι να καθοδηγήσει βήμα-βήμα τους αναγνώστες να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τις αρχές και τις έννοιες της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.
€22,20
€19,98

top