Αναζήτηση
Filters
Close

Πέκκα Οικονόμου Βικτώρια

Η κυρία Βικτωρία Πέκκα Οικονόμου είναι καθηγήτρια στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Η Δρ. Πέκκα Οικονόμου έχει πτυχίο στα Οικονομικά και διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Victoria University του Μάντσεστερ-Μεγάλη Βρετανία. Διδάσκει «Βιομηχανική Οικονομική», «Μικροοικονομική», «Επιχειρηματικότητα» και «Οικονομική για Διοίκηση Επιχειρήσεων» σε προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Έχει διδάξει επίσης «Μακροοικονομία», «Οικονομική Ανάλυση» και «Ισότητα των Φύλων στον Επιχειρηματικό Κόσμο».

Το ερευνητικό της ενδιαφέρον εστιάζεται στα Οικονομικά και τη Στρατηγική, στις Σύγχρονες Προσεγγίσεις της Διοίκησης, στην Βιομηχανική Οικονομική, στην Επιχειρηματικότητα και στις Συγχωνεύσεις. Η κυρία Πέκκα Οικονόμου έχει περισσότερες από 50 επιστημονικές δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά και Πρακτικά Διεθνών Συνεδρίων. Συμμετέχει ως Επιστημονικός Υπεύθυνος και ως μέλος επιστημονικών-ερευνητικών ομάδων σε ικανό αριθμό Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Προγραμμάτων. Είναι επίσης μέλος σε αρκετές επιστημονικές επιτροπές, σε εκλε-κτορικά σώματα και έχει την επιστημονική επιμέλεια πέντε πανεπιστημιακών συγγραμμάτων.

Τέλος, διετέλεσε Επιστημονική Υπεύθυνος της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πειραιώς κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2104.

Πέκκα Οικονόμου Βικτώρια : δες τα βιβλία!

Επιχειρηματικότητα και Μικρές Επιχειρήσεις

Προσφέρει μία σαφή και κατανοητή εισαγωγή στο αντικείμενο της Επιχειρηματικότητας, συνδέοντας την ακαδημαϊκή θεωρία με την καθημερινή πραγματικότητα των επιχειρήσεων.
€59,89
€53,90

top