Αναζήτηση
Filters
Close

Patrick Forsyth

 Ο Patrick Forsyth, σύμβουλος μάρκετινγκ με περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια εμπειρίας, είναι διευθυντής της Touchstone Training & Consultancy, μιας ανεξάρτητης εταιρείας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ειδικεύεται σε συμβουλευτικές υπηρεσίες μάρκετινγκ, έρευνα και εκπαίδευση σε θέματα μάρκετινγκ, πωλήσεις και δεξιότητες επικοινωνίας και διαχείρισης.

Στην εκπαίδευση παραδίδει εξατομικευμένα μαθήματα σε εταιρίες, ατομικά σεμινάρια και είναι επίσης ομιλητής συνεδρίων. Διεξάγει επίσης «δημόσια» σεμινάρια διαφόρων διοργανωτών, συμπεριλαμβανομένου του Chartered Institute of Marketing και παρόμοιων φορέων στο εξωτερικό.

Είναι συγγραφέας πολλών άρθρων και βιβλίων. Τα επιτυχημένα βιβλία του για τις επιχειρήσεις, την αυτοβοήθεια και τη σταδιοδρομία του περιλαμβάνουν τις 100 υπέροχες ιδέες παρουσίασης (Marshall Cavendish) και την αποτελεσματική διαχείριση χρόνου (Kogan Page). Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε είκοσι τέσσερις διαφορετικές γλώσσες.

Σύμφωνα με την κριτική του περιοδικού ProfessionalMarketingMagazine, «ο Patrick έχει ένα διαυγές και κομψό στυλ γραφής που του επιτρέπει να παρουσιάζει πληροφορίες με τρόπο οργανωμένο, εστιασμένο και εύκολο στην εφαρμογή».

Patrick Forsyth : δες τα βιβλία!

Αποτελεσματική Διαχείριση Χρόνου

Μάθετε να δουλεύετε εξυπνότερα, γίνετε πιο αποδοτικοί και κερδίστε χρόνο για να αφιερώσετε στις αγαπημένες σας ασχολίες.
€17,77
€15,99

top