Αναζήτηση
Filters
Close

Neil Perkin

Ο Neil Perkin είναι διάσημος blogger, συγγραφέας, και ιδρυτής της εταιρείας Just Dead Fish, η οποία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και ειδικεύεται στην εφαρμογή στρατηγικής κατανόησης των ψηφιακών και νέων τεχνολογιών μέσων για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητά τους μέσα στο νέο, διασυνδεδεμένο περιβάλλον επικοινωνιών.

Ο Neil Perkin είναι τακτικός ομιλητής πανευρωπαϊκά σε θέματα που αφορούν στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού και της ψηφιακής στρατηγικής και έχει χαρακτηριστεί από τη BIMA (British Interactive Media Association) για δυο συνεχόμενες χρονιές ως ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ψηφιακή βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου. Επιμελείται την παγκόσμια τριμηνιαία σειρά Firestarters, είναι βασικός ομιλητής στο πρόγραμμα Google Squared και έχει συνεργαστεί με διεθνείς επιχειρήσεις που κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά, όπως οι Financial Times, το BBC, η Warner Bros, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, η Unileverκαι το YouTube. Επίσης, είναι συνεργάτης του The Futures Agency, ενός οργανισμού που αποτελείται από τη συνεργασία μερικών από τους κορυφαίους καινοτόμους και πρωτοποριακούς στοχαστές του κόσμου. Είναι επίσης συνιδρυτής της εφαρμογής Fraggl Twitter curation.

Neil Perkin : δες τα βιβλία!

Το Επιχειρείν στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

Ένας οδηγός για όσους επιθυμούν να κατανοήσουν καλύτερα τον ψηφιακό μετασχηματισμό και να τον χρησιμοποιήσουν ως μέσο για να ηγηθούν στον επαγγελματικό χώρο
Τηλεφωνήστε για τιμή
top