Αναζήτηση
Filters
Close

Μωυσή Σαρίνα

Η Σαρίνα Μωυσή γεννήθηκε στην Πάτρα. Σπούδασε με υποτροφία του Ι.Κ.Υ. στο Τμήμα Διοίκησης των Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης - Α.Β.Σ.Θ. (νυν Πανεπιστήμιο Μακεδονίας).


Έχει σημαντική διδακτική εμπειρία στη λογιστική επιστήμη. Διδάσκει από το 1981, αρχικά ως βοηθός στο Τμήμα Διοίκησης των Επιχειρήσεων και στη συνέχεια ως ειδικό εκπαιδευτικό διδακτικό προσωπικό (ε.ε.δι.π.) στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, τα φροντιστηριακά μαθήματα της: Χρηματοοικονομικής Λογιστικής Ι και ΙΙ, Λογιστικής Εταιρικών Επιχειρήσεων, Λογιστικής Κόστους, Διοικητικής Λογιστικής Ι και ΙΙ. Παράλληλα, έχει διδάξει, ως εισηγήτρια, σε επιμορφωτικά σεμινάρια στη λογιστική.


Εργάστηκε σε λογιστήριο βιομηχανικής επιχείρησης για ορισμένα χρόνια πριν την ένταξή της στο Πανεπιστήμιο. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα στη λογιστική επιστήμη καθώς και σε επιτροπές αξιολόγησης και πρόσληψης διοικητικού προσωπικού στο Πανεπιστήμιο.


Έχει συμμετάσχει με εργασίες σε διεθνή συνέδρια. Επίσης, είναι μέλος επαγγελματικών και επιστημονικών οργανώσεων στο χώρο της λογιστικής.

top