Αναζήτηση
Filters
Close

Κώντσας Σταμάτης

Ο Σταμάτης Κώντσας είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από την Αγγλία και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών σε αντικείμενα Οικονομικών και Διοίκησης, επίσης από πανεπιστήμια της Αγγλίας. Επιπλέον είναι Διδάκτορας Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με αρκετά  ερευνητικά-επιστημονικά ενδιαφέροντα με τα οποία ασχολείται έως σήμερα συνεργαζόμενος με διεθνείς ερευνητικές ομάδες. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως οικονομικός σύμβουλος στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Ο Σταμάτης Κώντσας εργάζεται ως διδάσκων καθηγητής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, διδάσκοντας πλήθος γνωστικών αντικειμένων της Οικονομικής Επιστήμης σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Παράλληλα πραγματοποιεί ως εισηγητής σεμινάρια σε στελέχη επιχειρήσεων, τράπεζες και άλλους οργανισμούς, επάνω σε θέματα Μάνατζμεντ, Στρατηγικής των Επιχειρήσεων, Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων και Ηγεσίας. Συνεχίζει  το έργο της συμβουλευτικής των επιχειρήσεων, συμμετέχοντας ενεργά σε projects,μελέτες, έρευνες και οτιδήποτε σχετίζεται με την επιχειρηματικότητα και το μάνατζμεντ.

Επίσης, τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με θέματα μετάφρασης από τα αγγλικά στα ελληνικά, ξενόγλωσσων επιστημονικών βιβλίων στα πεδία της Οικονομικής Ανάλυσης, του Μάνατζμεντ και της Επιχειρηματικότητας, βιβλίων που διανέμονται σε αρκετά πανεπιστήμια και οργανισμούς.

top