Αναζήτηση
Filters
Close

Καρδαράς Δημήτριος

Ο Δημήτριος Κ. Καρδαράς είναι Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Πληροφοριακών Συστημάτων στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και μέλος του εργαστηρίου Επιχειρηματικής Πληροφορικής (XXX - BiLAB) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Αποφοίτησε από το τμήμα Στατιστικής και Πληροφορικής του ΟΠΑ με πτυχίο στην Πληροφορική και από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήματα (MSc Information Systems Engineering) και απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα (PhD) στο Στρατηγικό Προγραμματισμό των Πληροφοριακών Συστημάτων από το τμήμα Computation του Πανεπιστημίου Manchester (UMIST) στην Αγγλία.

Έχει εργαστεί, ως ερευνητής, στο Πανεπιστήμιο Manchester (UMIST) και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα. Έχει διδάξει ως Senior Lecturer στο Πανεπιστήμιο South Bank στο Λονδίνο και ενεργεί ως εξωτερικός εξεταστής υποψηφίων διδακτορικών διπλωμάτων στα Πανεπιστήμια City, Manchester και Kingston στην Αγγλία. Έχει συνεργαστεί, σε επαγγελματικό επίπεδο, με συμβουλευτικές εταιρείες στην Αγγλία και με εταιρείες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στην Ελλάδα σε θέματα του γνωστικού του αντικειμένου.

Το επιστημονικό και ερευνητικό του έργο έχει δημοσιευθεί σε διεθνή έγκυρα επιστημονικά περιοδικά (π.χ. Information and Management, International Journal of Information Management, Internet Research, International Journal of Web based Communities, Information and Software Technology, κ.α.) και σε διεθνή συνέδρια. Τα τρέχοντα επιστημονικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται σε θέματα στρατηγικής πληροφοριακών συστημάτων και διοίκησης επιχειρηματικών διαδικασιών, μαζικής εξατομίκευσης υπηρεσιών, ασαφούς λογικής και ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

top