Αναζήτηση
Filters
Close

Αυτοβελτίωση

  Νιώθετε την ανάγκη να βελτιώσετε τον τρόπο που σκέφτεστε;

  Χρειάζεστε υποστήριξη στη μείωση του άγχους, στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην ενίσχυση της δημιουργικότητας;

  Θέλετε να βρείτε έναν σύμβουλο στην αναζήτηση της προσωπικής και επαγγελματικής ευτυχίας;

Η κατηγορία Αυτοβελτίωση περιλαμβάνει βιβλία που στοχεύουν στην επίτευξη της επαγγελματικής και προσωπικής επιτυχίας. Τα βιβλία αφορούν στη Δημιουργία Προσωπικού Brand, στην Εξισορρόπηση Εργασιακής και Προσωπικής Ζωής, στην Επίτευξη Ήρεμης Ζωής, στην Ενίσχυση της Παραγωγικότητας, της Ευφυΐας και της Δημιουργικότητας, καθώς και στην Επίλυση Γρίφων.

Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Το Βιβλίο των Ιδεών

Προσφέρει βασικά εργαλεία, τεχνικές και ασκήσεις για να αντιμετωπίζετε περίπλοκα ζητήματα, να γεννάτε έξυπνες ιδέες, καθώς και να υλοποιείτε αυτές τις ιδέες.
€12,93
€10,34

Το Βιβλίο της Έξυπνης Σκέψης

Προσφέρει 60 πρωτότυπες και εγγυημένες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να σκέφτεστε πιο έξυπνα και δημιουργικά ώστε να ξεχωρίσετε στην εργασία και στην καριέρα σας.
€12,93
€10,34

Παραγωγικές Συνήθειες

Με έξυπνο περιεχόμενο, εύστοχες συμβουλές και ενδιαφέρουσες εικόνες, παρουσιάζει οκτώ συνήθειες για να γίνετε πιο παραγωγικοί και να διαχειρίζεστε καλύτερα τις πληροφορίες.
€12,93
€10,34

Καθαρό Μυαλό Mindfulness

Οδηγός τσέπης που σας μαθαίνει να έχετε καθαρό μυαλό, ώστε να αισθάνεστε πιο ήρεμοι και αισιόδοξοι, να έχετε λιγότερο άγχος και να απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή.
€10,48
€9,43

Λογική σκέψη

50 γρίφοι εξάσκησης του μυαλού για να λαμβάνετε λογικές αποφάσεις, να κάνετε καλές επιλογές και να σκέφτεστε καθαρά, γρήγορα και δημιουργικά.
€9,67
€8,70

Αριθμητική σκέψη

50 γρίφοι εξάσκησης του μυαλού για να σκέφτεστε με ακρίβεια, να διαχειρίζεστε καλύτερα τους αριθμούς και να βελτιώσετε την ταχύτητά σας.
€9,67
€8,70

Αντικειμενική σκέψη

50 γρίφοι εξάσκησης του μυαλού για να αποφασίζετε αμερόληπτα, να σκέφτεστε καθαρά και να μένετε ανεπηρέαστοι από προσωπικά συναισθήματα.
€9,67
€8,70

Γρήγορη σκέψη

50 γρίφοι εξάσκησης του μυαλού για να αποδίδετε υπό πίεση και να αντεπεξέρχεστε όταν βρίσκεστε σε δύσκολη θέση.
€9,67
€8,70

top