Αναζήτηση
Filters
Close

Απόστολος Ραφαηλίδης

 Ο Απόστολος Ραφαηλίδης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, από το 2019. Με βασικές σπουδές Οικονομολόγου, οι μεταπτυχιακές σπουδές του εντάσσονται στο γνωστικό πεδίο της Οικονομικής της Τεχνολογίας. H διδακτορική του διατριβή εντάσσεται στο πεδίο της Οργανωσιακής Μάθησης και αφορά, ειδικότερα, την Τεχνολογική Μάθηση.

Εργάζεται κατά κύριο λόγο στα πεδία της διαχείρισης τεχνολογίας και καινοτομίας, της οργανωσιακής μάθησης, της διαχείρισης της οργανωσιακής αλλαγής, των τεχνολογικών συνεργασιών μεταξύ επιχειρήσεων, με τον επιχειρηματικό σχεδιασμό, με την επιχειρηματικότητα και με την στρατηγική των επιχειρήσεων. Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί και παρουσιαστεί σε διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια, καθώς και σε Ελληνικά και διεθνή βιβλία.

Έχει συνεργαστεί ως ερευνητής με τα Πανεπιστήμια Πατρών, Πειραιά, Αθήνας, Θεσσαλίας, Κρήτης, Imperial College Λονδίνου, Γάνδης, με τα ΤΕΙ Πατρών, Λάρισας και Ηπείρου, με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, με το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής, με την Γενική Δ/νση Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών, και με το Επιστημονικό Πάρκο της Πάτρας.

Απόστολος Ραφαηλίδης : δες τα βιβλία!

Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Αναλύει σε βάθος όλες τις επιμέρους λειτουργίες του Τουριστικού Μάνατζμεντ
€54,44
€49,00

top