Αναζήτηση
Filters
Close

Annabel Karmel

Η Annabel Karmel, μητέρα τριών παιδιών, είναι η υπ’ αριθμόν ένα συγγραφέας για θέματα σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών και ειδική στην επινόηση νόστιμων, θρεπτικών γευμάτων για βρέφη, νήπια και παιδιά.Από την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, πάνω από δύο δεκαετίες πριν, η Annabel έχει γράψει 37 βιβλία τα οποία έχουν πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και καλύπτουν όλα τα στάδια της ανάπτυξης των παιδιών.

Έχοντας ως μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους γονείς να προσφέρουν το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή του παιδιού τους, οι δοκιμασμένες και αποτελεσματικές συνταγές της εξελίχθηκαν σε μια επιτυχημένη σειρά τροφίμων που βρίσκονται στα περισσότερα σούπερ μάρκετ. Από τους νοστιμότατους Βιολογικούς Πουρέδες για Μωρά μέχρι τα υγιεινά κατεψυγμένα γεύματα με τις περισσότερες πωλήσεις, τα προϊόντα της προσφέρουν εξαιρετική λύση για ένα σπιτικά μαγειρεμένο γεύμα στις πιο πολυάσχολες μέρες.

Annabel Karmel : δες τα βιβλία!

Ανακαλύπτοντας νέες γεύσεις

Νόστιμες συνταγές και πρόγραμμα γευμάτων για να μάθετε στο παιδί σας να αγαπά το καλό φαγητό.
€8,47
€7,62

Αναπτύσσοντας την Ανεξαρτησία

Θρεπτικές συνταγές, ιδέες για μεζεδάκια, και πρόγραμμα γευμάτων που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε απο το άγχος του φαγητού.
€8,47
€7,62

Νόστιμα φαγητά για δύσκολα παιδιά

Νόστιμες συνταγές για να δελεάσετε το ιδιότροπο και δύσκολο στο φαγητό παιδί σας.
€8,47
€7,62

Παιδιά στην Κουζίνα

Μεγάλη ποικιλία αλμυρών και γλυκών συνταγών που μπορείτε να ετοιμάσετε μαζί με τα παιδιά σας.
€8,47
€7,62

top