Search
Filters
Close

Όροι Χρήσης

Το www.rosili.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης έντυπων βιβλίων μέσω του Διαδικτύου και ανήκει στην εταιρεία «ROSILI ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΕΚΔΟΤΙΚΗ Μ. ΕΠΕ», με τον διακριτικό τίτλο «Rosili BusinessBooks» που εδρεύει στον Γέρακα Αττικής, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 6, Τ.Κ. 15344. Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος των εκδόσεων Rosili. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα www.rosili.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.


1. Όροι της σύμβασης
Η εταιρεία Rosili Εμπορική-Εκδοτική Μ. ΕΠΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η εταιρεία Rosili Εμπορική-Εκδοτική Μ. ΕΠΕ αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.


2. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των εκδόσεων Rosili και προστατεύονται από τις εθνικές νομοθεσίες (Νόμος 2121/93) και διεθνείς συμβάσεις. Επομένως, απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε αναπαραγωγή (reformatting), αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (upload), διαμόρφωση, τροποποίηση, δημιουργία αντιγράφων site (mirroring) του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των εκδόσεων Rosili ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Εξαιρείται η εκτύπωση μέρους του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου, με αποκλειστικό σκοπό την υποβολή παραγγελίας ή τη χρήση του για αγορές.


3. Προσωπικά Δεδομένα/ Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν υψηλή προτεραιότητα για εμάς.

Μολονότι σε κάποιες περιπτώσεις θα σας ζητήσουμε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για παράδειγμα, προκειμένου να μπορέσετε να δημιουργήσετε λογαριασμό στον ιστότοπό μας ή να αγοράσετε προϊόντα ή υπηρεσίες (και θα σας καταστήσουμε σαφές τι ακριβώς χρειαζόμαστε από εσάς εκείνη τη στιγμή), μπορείτε ωστόσο να επισκεφθείτε πολλές σελίδες στον ιστότοπό μας, χωρίς να χρειαστεί να μας παρέχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Οι εκδόσεις Rosili δεσμεύονται να προστατεύουν και να περιορίζονται μόνο σε νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας. Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και τις διαδικασίες που υπάρχουν για να προστατεύονται.

Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997), τον Γενικό Κανονισμό Δεδομένων (Ε.Ε. 679/2016) και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις της αρμόδιας Αρχής.

Οι εκδόσεις Rosili έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξουν την ασφάλεια της παροχής των υπηρεσιών και την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών που αφορούν του επισκέπτες/πελάτες της ιστοσελίδας. Ωστόσο δε φέρουν καμία ευθύνη αν παρά την άσκηση της δέουσας επιμέλειας παραβιασθεί το απόρρητο των πληροφοριών αυτών.

Παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας. Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

4. Αγορά προϊόντων
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε περίπου 50 βιβλία διαφόρων κατηγοριών που έχουν εκδοθεί από τις εκδόσεις Rosili, καθώς και έξι πακέτα βιβλίων. Αξιοποιώντας την «Αναζήτηση» μπορείτε να βρείτε άμεσα αυτό που ψάχνετε.


5. Τιμές και Φ.Π.Α.
Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται είναι σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν το αντίστοιχο Φ.Π.Α., που είναι 6% στην τιμή του βιβλίου. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής, τα οποία προστίθενται στην παραγγελία σας, ανάλογα με τον τόπο και είδος παράδοσης. Τα έξοδα αποστολής αναφέρονται κατά τη διαδικασία της παραγγελίας, πριν ο πελάτης τα αποδεχτεί και ολοκληρώσει την παραγγελία του. Οι εκδόσεις Rosili διατηρούν το δικαίωμα να αναπροσαρμόσουν τις τιμές που αναγράφονται χωρίς προειδοποίηση, αλλά δεσμεύονται στην εφαρμογή της αναγραφόμενης τιμής κατά τη στιγμή της παραγγελίας.


6. Έκδοση Παραστατικών
Οι εκδόσεις Rosili εκδίδουν αποδείξεις λιανικής πώλησης για αγορά προϊόντων μέσω του διαδικτυακού τους τόπου από ιδιώτες. Για εταιρίες ή ελεύθερους επαγγελματίες, και για να εκδοθεί τιμολόγιο, απαιτούνται επιπρόσθετα στοιχεία: Eπωνυμία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ και Eπάγγελμα.


7. Πολιτική Επιστροφών
Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, εντός 10 ημερών από την παραλαβή τους. Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης πρέπει να ενημερώσει τις εκδόσεις Rosili, το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και πρέπει να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς.


8. Διόρθωση ή Ακύρωση Παραγγελίας
Σε περίπτωση που επιθυμείτε διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας, μπορείτε να μας ενημερώσετε καλώντας στο 210 6615050 (καθημερινά 09.00 – 17.00) ή μέσω e-mail στο info@rosili.gr. Διόρθωση ή ακύρωση παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί, μόνο εφόσον δεν έχει αρχίσει η διαδικασία τιμολόγησης της παραγγελίας σας.


9. Τρόποι πληρωμής – αποστολής
Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και αποστολής που προσφέρουν οι εκδόσεις Rosili εδώ.


10. Εκπτωτικά κουπόνια
Οι εκδόσεις Rosili μπορεί να προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια για λόγους μάρκετινγκ και προώθησης. Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Σε κάθε παραγγελία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ένα εκπτωτικό κουπόνι. Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν ανταλλάσσονται με χρήματα και ισχύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.


11. Ειδικές Προσφορές
Οι εκδόσεις Rosili μπορεί να εφαρμόζουν διάφορες ειδικές προσφορές, οι οποίες ισχύουν για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.


12. Ανωτέρα βία
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες, καιρικές συνθήκες, κ.α.), δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας στο προκαθορισμένο διάστημα που έχουμε ορίσει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας ενημερώσετε σχετικά με τον αν επιθυμείτε να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας υπό τα νέα δεδομένα και σε νέο χρονικό διάστημα.

Κατάλογος εκδόσεων Rosili

Κατάλογος εκδόσεων Rosili

Βιβλιοπωλείο Rosili

Βιβλιοπωλείο Rosili

top