Αναζήτηση
Filters
Close

Μάνατζμεντ

Δραστηριοποιείστε στον τομέα του Μάνατζμεντ και θέλετε να γνωρίσετε τις βασικές αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και τις εταιρικές λειτουργίες;

Διαθέτετε γνώσεις Μάνατζμεντ και επιθυμείτε να εξειδικευτείτε σε συγκεκριμένους τομείς, π.χ. Logistics;

Ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε την Επιχειρηματικότητα, όλες τις πτυχές και τις τάσεις της;

Η κατηγορία περιλαμβάνει βιβλία, τα οποία αφορούν όλες τις πτυχές του Μάνατζμεντ στη σύγχρονη επιχείρηση. Τα Διοικητικά βιβλία άπτονται θεμάτων, όπως η Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, η Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και η Οργανωσιακή Συμπεριφορά, η Επιχειρηματικότητα και η Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, τα Logistics. Όλα τα βιβλία είναι πλούσια σε παραδείγματα, case studies, ερωτήσεις και ασκήσεις προκειμένου να συνδέσουν τη θεωρία με την πράξη και να συμβάλλουν στην πλήρη εμπέδωση των θεμάτων.

Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Επιχειρηματικότητα και Μικρές Επιχειρήσεις

Προσφέρει μία σαφή και κατανοητή εισαγωγή στο αντικείμενο της Επιχειρηματικότητας, συνδέοντας την ακαδημαϊκή θεωρία με την καθημερινή πραγματικότητα των επιχειρήσεων.
€59,89
€53,90

Άσκηση Ηγεσίας

Απλός, κατανοητός και αποτελεσματικός οδηγός ηγεσίας που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις ικανότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να γίνετε ένας εξαιρετικός ηγέτης. 
€17,23
€15,51

Κάνε Πράξη την Αλλαγή

Πρακτικός οδηγός για τη σωστή διαχείριση και εφαρμογή της αλλαγής στην επιχείρηση. Αναλύει το πλάνο αλλαγής από την αρχή έως το τέλος.
€17,23
€15,51

Αναπτύξτε ταχύτητα

Βασισμένο στο επιχειρησιακό μοντέλο των 9 γραναζιών και πλούσιο σε ασκήσεις, συμβουλές και ιδέες, σας βοηθά να αξιολογήσετε τις δυνατότητες που κρύβει ένα νέο ή ένα υφιστάμενο επιχειρησιακό εγχείρημα.
€19,89
€17,90

Η επιχειρησιακή στρατηγική σε μία μόνο σελίδα

Πρακτικός οδηγός για την κατάρτιση του επιχειρησιακού σχεδίου με τέσσερα απλά βήματα. Στηρίζεται στη μεθοδολογία OGSM και στοχεύει στη βελτίωση της επιχειρησιακής απόδοσης.
€13,78
€12,40

Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ στο Ελληνικό Επιχειρείν

Παρουσιάζει με περιεκτικό και κατανοητό τρόπο όλες τις λειτουργίες του Μάνατζμεντ και τις δραστηριότητες των διοικητικών στελεχών στη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση.
€18,77
€16,89

Η Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Ελληνικό Επιχειρείν

Ολοκληρωμένη και περιεκτική θεώρηση της έννοιας και του περιεχομένου της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού στη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση.
€17,77
€15,99

Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

Μέσα από συνδυασμό θεωρίας, εργαλείων και πρακτικών παραδειγμάτων, εισάγει τον αναγνώστη στο συναρπαστικό κόσμο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.
€24,39
€21,95

top