Αναζήτηση
Filters
Close

Gavin Sacks

Ο Δρ Gavin Sacks, εργάζεται στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων, στο Πανεπιστήμιο Cornell, ΗΠΑ.

Ο Gavin Sacks έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα αναλυτικής χημείας από το Πανεπιστήμιο Cornell και μετά τις μεταδιδακτορικές σπουδές του στις επιστήμες των θρεπτικών και βιογεωχημικών επιστημών άρχισε το επιστημονικό του έργο  στην επιστήμη των τροφίμων στο Cornell το 2007. Έχει διατελέσει Διευθυντής Προπτυχιακών Σπουδών για το προπτυχιακό μάθημα Αμπελουργία και Οινολογία στο Πανεπιστήμιο του Cornell, όπου διδάσκει επίσης μαθήματα ανάλυσης οίνου και χημείας οίνου.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη σύγχρονων προσεγγίσεων χαμηλού κόστους για την ανάλυση των αρωματικών υλών και άλλων οργανοληπτικά σημαντικών ενώσεων, και την εφαρμογή τους στην κατανόηση του ρόλου της φυτικής γενετικής, των πολιτιστικών πρακτικών και της επεξεργασίας μετά τη συγκομιδή των αισθητικών ιδιοτήτων των τροφίμων και των ποτών, ιδιαίτερα του οίνου.

Gavin Sacks : δες τα βιβλία!

Χημεία και Βιοχημεία Οίνου: Από την Θεωρία στην Οινοποίηση

Εξηγεί τη σημαντική χημεία του οίνου στο επίπεδο της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Αποτελεί σημείο αναφοράς για επιστήμονες και επιστημονικά καταρτισμένους οινοποιούς.
Τηλεφωνήστε για τιμή
top