Αναζήτηση
Filters
Close

«Σφηνάκια» προσωπικής και ομαδικής έμπνευσης

Εξέλιξη, επικοινωνία, καινοτομία, δημιουργικότητα, σχέσεις, σκέψη. Θέματα για τα οποία έχουν χυθεί πολλοί τόνοι μελανιού και έχουν γίνει πολλά scrolldown σε οθόνες υπολογιστών και tablet/smartphones. Το πρόβλημα είναι ότι τα βιβλία, τα κείμενα, οι δημοσιεύσεις ακόμα και τα blogposts είναι μεγάλα και απαιτούν χρόνο για να διαβαστούν και να γίνουν κατανοητά. Όμως η καθημερινότητα τρέχει και λίγες είναι οι φορές μέσα στην ημέρα μας που μπορούμε να καθίσουμε και να μελετήσουμε σωστά.

 

Αποτέλεσμα; Δυσανασχετούμε με το χρόνο που θέλει κάθε κείμενο για να διαβαστεί και το παρατάμε. Έπειτα απογοητευόμαστε γιατί ακόμα και αν το διαβάσαμε έστω και γρήγορα το θυμόμαστε επιφανειακά.

Μην αποθαρρύνεστε! Υπάρχει λύση και βρίσκεται στο πρόσωπο του KevinDuncan, ο οποίος θεωρεί ότι η έξυπνη σκέψη δεν είναι και απαραίτητα χρονοβόρα. Μέσα από 60 αποστάγματα σοφίας που παρουσιάζει στο βιβλίο «Το βιβλίο της έξυπνης σκέψης» από τις εκδόσεις Rosili, όπου μπορείτε να διαβάσετε και τις 60 σκέψεις σε μια ώρα ή μια σκέψη σε 60 δευτερόλεπτα.

Αφήστε το σχόλιό σας
top