Αναζήτηση
Filters
Close

Πως βοηθάει το Branding στην καριέρα μας

«Η ταυτότητά σας είναι αυτό που λένε για εσάς όταν δεν είστε παρών», λέει ο διευθύνων σύμβουλος της AmazonJeffBezos. Η ταυτότητα ή αλλιώς Brand είναι πλέον κάτι πολύ σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα και μπορεί να εκτοξεύσει την καριέρα σας.

Μα καλά, δεν φτάνουν οι σπουδές, οι ικανότητες και η απόδοση στη δουλειά ώστε να εξελιχθώ; Σίγουρα κανείς δεν αμφιβάλει για τη σημασία των γνώσεων, την απόκτηση ικανοτήτων και την αποδοτικότητα όσον αφορά στην εξέλιξη. Όμως, οι καταστάσεις στο επιχειρείν μεταβάλλονται συνεχώς και ραγδαία με αποτέλεσμα η προβολή του εαυτού μας στον εργασιακό χώρο (κάτι σαν self-marketing) να είναι εξίσου σημαντική, ώστε να ξεχωρίσουμε από τους υπόλοιπους και να πάρουμε την πολυπόθητη αναγνώριση ή ακόμα και την προαγωγή που κυνηγάμε.

Στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον όπου οι ιεραρχίες ολοένα χαλαρώνουν, λίγοι έχουν «δια βίου θέσεις εργασίας» και αρκετοί θα αλλάξουν έως και 3 καριέρες στη ζωή τους. Για αυτό το λόγο η προβολή της ταυτότητας γίνεται ένα απαραίτητο όπλο για την επαγγελματική επιτυχία.

Υπάρχει τρόπος να το επιτύχετε αυτό; Φυσικά και περιγράφεται απλά, πρακτικά και αποτελεσματικά στο βιβλίο «Χτίσε το όνομά σου: Αξιοποίησε το ταλέντο σου και ξεχώρισε» των Josh Purkiss και David Rouston-Lee από τις εκδόσεις Rosili.

top