Αναζήτηση
Filters
Close

Σαρρή Αικατερίνη

Η Κατερίνα Σαρρή είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το πανεπιστήμιο του Birmingham,UK, και Διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Τα τελευταία είκοσι χρόνια, έχει διδάξει μαθήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Διεθνούς Επιχειρηματικότητας, Στρατηγικής Διοίκησης, Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών, και Μέντορινγκ, σε Ελληνικούς και ξένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων, αξιολογητής και συντονιστής προγραμμάτων σε θέματα απασχόλησης με έμφαση στην επιχειρηματικότητα.

Τέλος έχει δημοσιεύσει άρθρα σε έγκριτα ξένα και ελληνικά περιοδικά σχετικά με τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα και έχει παρουσιάσει εργασίες της σε διεθνή συνέδρια. Είναι συγγραφέας κεφαλαίων σε ελληνικά και ξένα βιβλία με θέμα την επιχειρηματικότητα και την κατάρτιση επιχειρηματικών σχεδίων καθώς και σχετικών διδακτικών εγχειριδίων.

Επίσης συντονίζει το πρόγραμμα GUESSS (Global University Entrepreneurial Spirit Students’ Survey) για την νεανική επιχειρηματικότητα στη χώρα μας, είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής (editorial board) του επιστημονικού περιοδικού South-Eastern Europe Journal of Economics (SEEJE) και κριτής στα επιστημονικά περιοδικά International Journal of Entrepreneurship and Innovation Management (IJEIM), Inderscience Publishers, International Journal of Mentoring and Coaching in Education (IJMCE) και Gender in Management an International Journal (GM). 

Σαρρή Αικατερίνη : δες τα βιβλία!

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

Ολοκληρωμένη μελέτη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και του ρόλου της ως μια πιθανής διεξόδου από την κρίση.
Τηλεφωνήστε για τιμή
top