Αναζήτηση
Filters
Close

Σειρά Ευ Ζην

Μερικές φορές οι συμβουλές των άλλων μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά στην ευτυχία και την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία μας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η συναναστροφή με θετικούς ανθρώπους βοηθά στην βελτίωση της διάθεσής μας. Το ίδιο ισχύει και για τα βιβλία που διαβάζουμε!

Με το σκεπτικό αυτό, ο εκδοτικός οίκος Rosili δημιούργησε τις εκδόσεις ΕυΖήν με επιλεγμένα  βιβλία που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ενίσχυση της ευτυχίας και της ευημερίας, αλλά και να κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά μας.

 Στις σελίδες των βιβλίων ΕυΖην, ο αναγνώστης θα βρει χρήσιμες συμβουλές , βοηθήματα και πρακτικές οδηγίες, αλλά και απαντήσεις που θα τον βοηθήσουν να βρει τη λύση σε διάφορα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας, όπως η αντιμετώπιση των δυσκολιών μιας εγκυμοσύνης, η εκπαίδευση ενός παιδιού στη χρήση του γιογιό, η παρασκευή νόστιμων θρεπτικών γευμάτων που θα λατρέψουν τα παιδιά και πολλά άλλα…

Επίσης, οι εκδόσεις ΕυΖην περιλαμβάνουν παιδικά βιβλία που θα χαρίσουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης στους μικρούς μας φίλους, ενώ ταυτόχρονα θα τους βοηθήσουν να αυξήσουν την παρατηρητικότητά τους, να εξασκήσουν τη μνήμη τους, να αυξήσουν τη συγκέντρωσή τους και άλλα, περνώντας εποικοδομητικά το χρόνο τους.

Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Βρες τον Βραδύποδα

Το απόλυτα διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι αναζήτησης που θα δοκιμάσει και θα εξασκήσει την παρατηρητικότητα και τη συγκέντρωσή σου χαρίζοντάς σου ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
€11,10
€9,99

Βρες τον Μονόκερο

Ένα μαγικό βιβλίο αναζήτησης
€11,10
€9,99

top